Myrtaly Logo
image

Δελτίο Τύπου 2023/09/14

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, από την πρώτη στιγμή, με ανακοίνωση του έχει σταθεί αλληλέγγυο στους πληγέντες της Θεσσαλίας, καταδικάζοντας την εγκληματική πολιτική που οδήγησε σε 15 νεκρούς και σε τεράστιες καταστροφές σε υποδομές, σε δεκάδες χώρους δουλειάς, στην περιουσία του λαού της περιοχής.

Επίσης από την πρώτη στιγμή καταδικάσαμε το νέο νομοσχέδιο έκτρωμα του Υπουργείου Εργασίας παρουσιάζοντας αναλυτικά τις σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Η κατάθεση αυτού του νομοσχεδίου, τούτες τις δύσκολες ώρες για τον λαό μας, δείχνει ότι η κυβέρνηση είναι αδίστακτη στην υλοποίηση της αντεργατικής πολιτικής της.

Δυναμώνουμε τον αγώνα μας για να αποσυρθεί το αντεργατικό νομοσχέδιο και να παρθούν άμεσα μέτρα ολικής αποζημίωσης των πληγέντων της Θεσσαλίας.

Στηρίζουμε το συλλαλητήριο που οργανώνουν Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, μαζικοί φορείς, στο Σύνταγμα, την Παρασκευή 15/9 και ώρα 7.30μμ

Στηρίζουμε την αποστολή εθελοντικών ομάδων από τα σωματεία μέλη μας στις πληγείσες περιοχές την Κυριακή 17/9 για να βοηθήσουν στον καθαρισμό και στην αποκατάσταση ζημιών.