Myrtaly Logo
image

Δελτίο Τύπου 2022/12/08

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΙΦΕΤ

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας καταγγέλλει την πρωτοφανή απόφαση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΙΦΕΤ Μ.Α.Ε. να παραπέμψει τη Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών, και μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο Ινστιτούτο, στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, επειδή έκανε τη δουλειά της!

Όπως καταγγέλλει το σωματείο η συνάδελφος διώκεται για τη συνδικαλιστική της δράση επειδή πρωτοστάτησε στις αντιδράσεις και κινητοποιήσεις του σωματείου. Σημειώνεται ότι η συνάδελφος έχει κληθεί ως μάρτυρας, μεταξύ άλλων συναδέλφων,  από τον ανακριτή, για τις μηνύσεις που έχουν κατατεθεί εις βάρος της διοίκησης.

Το ΕΚΑ εκφράζει την συμπαράστασή του στη συνάδελφο και καταδικάζει την προκλητική στάση της Διοίκησης του ΙΦΕΤ Μ.Α.Ε.. Ζητούμε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο να άρει την απόφασή του και απαιτούμε την άμεση αντίδραση του Υπουργού Υγείας.

Το ΕΚΑ στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων του ΙΦΕΤ. Έναν οργανισμό που διαχρονικά είναι δίπλα στον Έλληνα ασθενή εξασφαλίζοντας τα φάρμακα που είναι σε έλλειψη καθώς και τα φάρμακα σπανίων παθήσεων. Αυτόν τον οργανισμό δεν θα αφήσουμε κανέναν να τον διαλύσει.