Myrtaly Logo
image

Δελτίο Τύπου 2022/07/05

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ VODAFONE

To Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας στηρίζει τον αγώνα των εργαζόμενων της Vodafone και τη στάση εργασίας που έχει προκηρυχτεί στις 5/7 12.00 - 17.00 ενάντια στις ατομικές τροποποιητικές συμβάσεις για μόνιμη τηλεργασία στα τηλεφωνικά κέντρα της εταιρείας και τη μεταφορά 48 εργαζόμενων από τη Vodafone στη θυγατρική 360 Connect.

Οι παραπάνω ενέργειες δεν είναι πρωτοφανές φαινόμενο. Είναι διαχρονική η επίθεση των εργοδοτών σε όλον τον κλάδο, που με στόχο την κερδοφορία και τη θωράκιση της ανταγωνιστικότητάς τους, χτυπούν τα δικαιώματα των εργαζομένων. Τους θέλουν απομονωμένους για να τους επιτίθενται ατομικά, απαιτώντας τη συναίνεσή τους.

Ο αγώνας των εργαζόμενων στη Vodafone για Ενιαία Συλλογική Σύμβαση σε όλο τον όμιλο Vodafone, να γίνει και δικός μας αγώνας, στη μάχη της υπεράσπισης και της διεύρυνσης των δικαιωμάτων τους.

Το ΕΚΑ αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για Συλλογικές Συμβάσεις, με πραγματικές αυξήσεις, με συλλογικά κατοχυρωμένους όρους. Όχι στις ατομικές τροποιητικές συμβάσεις - όχι στους ατομικούς εκβιασμούς.